Meniu
Cos cumparaturi

Audaces

Dezlegati-va imaginatia si desenati haine incredibile in 4D.Folosind tehnologia 4D. Va permite sa creati si sa vizualizati si sa simulati ornamentul unei piese fara a avea nevoie de model. O tehnologie dezvoltata cu intentia de a imbunatati si de a accelera procesul de creare si aprobare a modelelor..
Planificarea, managementul si controlul taierii 4.0 cu mai multa siguranta.Audaces ICF conecteaza oamenii si echipamentele sistemului de taiere. Este evolutia industriei 4.0 care aduce solutia ideala pentru planificarea si gestionarea straturilor si taierilor. In ICF managerul primeste comenzile pen..
Un instrument puternic pentru stilistiToate nevoile de design vestimentar sunt acoperite in Audaces 360, cu aceasta solutie puternica pentru designeri: Audaces Idea. Mizati pe instrumente pentru desen tehnic complet. Fisa tehnica automata si integrata si pre-costurile permit comunicarea perfecta int..
Planificati si gestionati colectia in mod competitiv . Audaces Isa ofera o vedere sistemica a progresului fiecarui pas al procesului de productie cu informatii actualizate si exacteAudaces Isa este o platforma de gestionare a colectiilor pe care echipele de stil le folosesc pentru a ramane concentra..
Cu ajutorul plotterului Audaces Jet Lux economisiti timp si resurse.Tipariti modelele la viteza Lux.Companiile folosesc plotterul industrial Audaces Jet Lux. Utilizati inteligenta Audaces pentru a imprima modele perfecte, economisind timp si resurse.Avantaje:- asistenta tehnica specializata- economi..
Faceti mai mult si mai bine in mai putin timp cu masina automata de intins tesaturile.Masina automata Audaces Linea accelereaza productia si comercializarea produselordumneavoastra. Compania dumneavoastra va castiga dinamism si autonomie si va ridica standardul produselor.Specificatii tehnice:Latime..
Obtineti un marker excelent care profita la maximum de tesaturaMateria prima are o pondere semnificativa in costul unei parti, iar optimizarea acestei caracteristici este esentiala pentru a obtine rentabilitatea pe scara larga. Economisirea timpului poate insemna respectarea termenelor de livrare si..
Cea mai inteligenta si mai sigura masina automata de taiat din lume.Audaces Neocut Bravo este o masina pentru industria 4.0. Cu termene scurte, cerinte de produse noi si un peisaj din ce in ce mai competitiv, companiile trebuie sa se adapteze si sa raspunda la schimbari rapide. Pastrarea informatiil..
Realizati design personalizat si exclusiv la scara industriala.Audaces Neocut SL taie o serie de modele din tesaturi si materiale flexibile, cu alimentare continua, pentru o productie rapida si economicaSpecificatii tehnice:Tip:    Masina de taiat un singur stratLama:    Lama circulara rotativa cont..
Versatil si eficient pentru intinderea materialelor.Masa de intinderea materialelor Audaces Pratica este versatila si multivalenta. Acesta poarta diverse incarcaturi, ofera functia de umflare si permite extinderea productiei ajustandu-se la aspectul fiecarei companii. Disponibila in urmat..
Lasati computerul sa lucreze pentru dumneavoastra pentru a va profita la maxim.Audaces Supera este un un soft de incadrare. Economiseste si mai mult tesaturi si timp de productie. Cu aceasta este mult mai usor sa combinati perfectiunea si economia in markeri si cu randamentul pe care il vedeti deja ..
Detecteaza automat elementele utilizate de industrii si dispune de instrumente simple si intuitive.Dupa scanarea tiparelor, face inca multe pentru tine.Acesta detecteaza automat elementele utilizate de industrii si are instrumente simple si intuitive, precum si un asistent exclusiv pentru scanarea t..
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)