Meniu
Cos cumparaturi

Caron

Incarcator baloti stofa pentru masina de spanuit si derulat
Cere oferta
Incarcator pentru masina de spanuit si derulat:Fiecare masina de derulat poate fi furnizata cu incarcatorul in functie de capacitatea in kg a balotului de stofa. Incarcatoarele lui Caron ridica rolele de tesatura de pe podea in dizpozitivul  de derulare si viceversa, facilitand operatiile de incarca..
Masina automata de spanuit si derulat stofa Caron Lion 100
Cere oferta
Masina de spanuit si derulat stofa Lion 100Disponibila cu capacitate de 100, 200 si 300 kg.Lion, o creatie matura a celor mai avansate cercetari, este masina de derulat stofa automat, care a revolutionat prin design si performanta sa, prin simplitatea comenzilor de catre operator, garantand in acela..
Masina automata de spanuit si derulat stofa Caron Lion 200-300
Cere oferta
Masina de spanuit si derulare Lion 200-300:Disponibil cu o capacitate de 200 si 300 kg.Aceste masini au aceleasi functii ca Lion 100, dar au o structura armata si motoare mai puternice. Sunt create pentru baloti cu diametru si greutate mare.Caracteristici tehnice:Panoul de control al operatorul..
Masina de spanuit si derulat stofa Caron PUMA DD
Cere oferta
Masina de spanuit automata Puma DD patentat de Caron Technology revolutioneaza sistemul de identificare a defectelor tesaturii.Masina avansata tehnologic bazata pe principiul „invatarii automate” este dotata cu o structura de sustinere in care sunt pozitionate instrumentele de perceptie optica, capa..
Masina de spanuit si derulat stofa semiautomata Caron Bolt
Cere oferta
Masina de spanuit si derulat stofa simpla si economica, propusa companiilor mici pentru spanuire manuala. Cu aceasta masina veti putea sa intindeti stofa  folosind doar un singur operator, imbunatatind calitatea masinii de spanuit si reducand costul. Se utilizeaza pentru a spanui tesatura rigid..
Masini automata de spanuit si derulat stofa Caron Flash
Cere oferta
Modelul Flash a fost conceput pentru cei care, in ciuda faptului ca au ales o masina mai simpla, doresc totusi sa aiba un proces de intindere a tesaturilor   de inalta calitate. Aceasta masina de intins automata contine rezultatul angajamentului nostru, reflectat in versatilitatea si usurint..
Masini automata de spanuit si derulat stofa Caron Mask
Cere oferta
Masina de spanuit tesaturi digitala MASK cu tehnologie EtherCAT: electronica industriala foarte rapida care garanteaza comunicarea intre partile masinii de ordinul nanosecundelor. Interconectare prin protocolul REST cu citire standard de fisiere care garanteaza compatibilitatea deplina si aderarea l..
Sistem automat de spanuit si derulare cu strat unic Caron Phoenix
Cere oferta
Sistem de spanuit si derulare cu strat unic PhoenixSistemul Phoenix de derulare a tesaturilor intru-un singur strat garanteaza o calitate excelenta  pentru tesaturi rigide, cat si cele elastice. Acesta este livrat deja testat si gata de a lucra cu orice tip de sistem de taiere automatizat si fara a ..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)