Meniu
Cos cumparaturi

Cu 1 ac

Caracteristici tehnice:- motor direct drive incorporat in capul masinii- lungime pas 1.5 - 4 mm- viteza 3700 impunsaturi / minut- inaltime piciorus 5.5 - 10 mm..
Masina de cusut industriala cu motor incorporat cu 1 ac cusatura rigidaCaracteristici tehnice:- pas reglabil pana la 4,2 mm- viteza 4500 imp/min- servomotor incorporat in capul masinii- tensiune de lucru 220V- putere consumata 0,45W- nivel scazut de zgomot si vibratii- taietor automat de fir- panou ..
Caracteristici tehnice:- pentru piele- executa cusatura rigida 301pentru materiale medii- groase- viteza maxima: 3500 imp/min;- transport inferior- pozitionare ac- taiere automata a firelor- intarirea cusaturii la inceput si la sfarsit- ridicarea piciorusului automata- lungime pas max. 5 mm- inaltim..
Masina de cusut este dotata cu motor de ultima generatie direct drive , consumul de energie fiind diminuat cu 40% fata de masina cu ambreiaj, vibratiile si zgomotul fiind scazute, in felul acesta lucratorul nu mai este afectat auditiv. Functiile si comenzile pot fi accesate foarte usor atat pentru m..
Caracteristici tehnice:- executa cusatura rigida tip 301 cu un ac- viteza maxima: 5000 imp/min;- transport inferior- pozitionare ac sus sau jos- taiere automata a firelor cu doua cutite: fix si mobil- intarirea cusaturii la inceput si la sfarsit- ridicarea automata a piciorusului presor- lungime pas..
Caracteristici tehnice:- motorul pas cu pas- intarire automata la inceput si la sfarsit- taiere automata de fir, lungime 3 mm- asigura o cusatura de inalta eficacitate si calitate.- reglarea lungimii cusaturii cu ajutorul motorului pas cu pas- regleaza lungimea cusaturii in panou si afiseaza lungime..
Caracteristici tehnice:- Masina de cusut industriala cu motor incorporat cu 1 ac cusatura rigida- viteza maxima de coasere 5.000 imp/min- pas reglabil pana la 5 mm- ridicarea maxima a piciorusului 8,5 mm- tensiune de alimentare 220V- putere consumata 220 W- dispozitiv de infasurare a firului pe moso..
Caracteristici tehnice:- executa cusatura rigida tip 301 cu un ac- viteza maxima: 4500 impunsaturi/min;- transport inferior- pozitionare ac sus sau jos- taiere automata a firelor cu doua cutite: fix si mobil- intarirea cusaturii la inceput si la sfarsit- ridicarea automata a piciorusului presor- lun..
Caracteristici tehnice:- executa cusatura rigida tip 301 cu un ac- viteza maxima: 5000 imp/min;- transport inferior- pozitionare ac sus sau jos- taiere automata a firelor cu doua cutite: fix si mobil- intarirea cusaturii la inceput si la sfarsit- ridicarea automata a piciorusului presor- lungime pas..
Caracteristici tehnice:- masina liniara pentru cusatura rigida tip 301 cu 1 ac- prevazuta cu panou de comanda- intarire programata automat inainte si inapoi                                       - stergator automat de fir- ridicare piciorus automata- taiere automata de fir- motor Direct Drive incorp..
Caracteristici tehnice:- masina liniara pentru cusatura rigida (tip 301) cu 1 ac- ecran LCD touchscreen, functiuni automate- intarire programata automat inainte si inapo                                       i- stergator automat de fir- taiere automata de fir- motor Direct Drive incorporat in capul ..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)