Meniu
Cos cumparaturi

Nasturi

Masina de cusut nasturi cu 2 si 4 gauri, cu o singura ata (la ac)Caracteristici tehnice:- taierea atei automata- viteza maxima 1.500 imp/min.- dispozitivul standard pentru nasturi mici- medii- prevazuta cu lampa de iluminare- motor direct drive incorporat in capul masinii- consum redus de energie- d..
Masina electronica de cusut nasturi, cusatura rigida, nasturi cu 2 sau 4 gauri, dimensiunea standard a nasturilor: 8 - 20mm, optional pana la 32mm. Caracteristici tehnice:- taiere automata a firelor;- cap de coasere uscat,direct drive;- viteza max 2700 imp/min;- pas de coasere 0,1- 10 mm;- tensiune ..
Caracteristici tehnice:- taiere automata a firelor- ridicare automata a clemelor- panou LCD cu touch- viteza 2700 imp/min- inaltimea de ridicare a clemelor 13 mm.- tensiunea automata a firului de la ac poate fi ajustata separat conform tipului de ata folosita, a materialului si vitezei de coasere.- ..
Caracteristici tehnice:- coase nasturi cu 2 sau 4 gauri sau nasturi cu piciorus- motor direct drive 220 V- ridicare piciorus 9 mm- dotata cu panou de comanda- 1500 impunsaturi / minut..
Masina electronica de cusut nasturi, cusatura rigida, nasturi cu 2 sau 4 gauri, dimensiunea standard a nasturilor: 8 - 20mm, optional pana la 32mm.Caracteristici tehnice:- taiere automata a firelor;- ridicare automata a clemelor;- cap de coasere uscat - nu necesita ungere la partea superioara. O can..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)