Meniu
Cos cumparaturi

Masini multifunctionale

Masina casnica de cusut si matlasat Juki HZL-UX8
Cere oferta
Masina casnica de cusut si matlasat Juki HZL-UX8Panou tactil color de 7', ușor de utilizat, cu vizualizarea valorilor de reglare și a altor funcțiiDescriereUșor de utilizat  mașina de cusut cu cusături dreptePlaca pentru ac pentru cusătură dreaptă, transportor și piciorul presor pot fi înlocuit..
Masina casnica de cusut si matlasat profesionala DX2000QVP
Cere oferta
Functiile inovatoare sunt realizate prin fuziunea de Industrial sitehnologia de cusut. Experimentati masina si calitatea cusaturii care numaiin cea mai mare companie industriala de masini de cusut din lume o poate oferi.Eliberati-va de stresul de a lucra spre perfectiune sibucurati-va de noul sistem..
Masina de cusut casnica, cu actionare electrica, suveica orizontala JUKI HZL-29Z
Cere oferta
JUKI HZL-29Z Masina de cusut cu actionare electronica, selectie mecanica a modului de coasere, dotata cu suveica orizontala si vizor transparent ce permite vizualizarea in permanenta a mosorelului.Masina poate fi folosita ca masina plana si, prin inlaturarea cutiei de accesorii, se poate folosi ca m..
Masina de cusut casnica multifunctionala, 100 modele cusaturi, Juki HZL-LB5100
Cere oferta
Masina casnica de cusut multifunctionala are un design simplu, potrivit pentru oricine. Usor de utilizat, compact cu o gama completa de functii de baza.Specificatiile masinii de cusut casnica multifunctionala:- viteza cusut=700 puncte/min- lungime punct=max.5mm- latime zigzag =7mm- dimensiuni=406mmx..
Masina de cusut casnica computerizata, cu alimentare puternica, si varietate mare de cusaturi si caracteristici avansate de butoniere, JUKI HZL F-600
Cere oferta
Masina casnica de cusut computerizata JUKI HZL-F600, dotata cu suveica orizontala si vizor transparent ce permite vizualizarea in permanenta a mosorelului.Caracteristicile masinii de cusut multifunctionala casnica:- realizeaza 225 modele de cusaturi, inclusiv litere, cifre si semne de punctuatie in ..
Masina de cusut casnica cu actionare electronica JUKI HZL – 12Z, selectie mecanica a modului de coasere, dotata cu suveica verticala.Masina de cusut casnica multifunctionala poate fi folosita ca masina plana si, prin inlaturarea cutiei de accesorii, se poate folosi ca masina cu brat cilindric pentru..
793,60 Lei 992,00 Lei
Fără TVA:666,89 Lei
Masina casnica de cusut cu actionare electronica, selectie mecanica a modului de coasere, dotata cu suveica orizontala si vizor transparent ce permite vizualizarea in permanenta a mosorelului.Masina multifunctionala casnica poate fi folosita ca masina plana si, prin inlaturarea cutiei de accesorii, ..
1.151,20 Lei 1.439,00 Lei
Fără TVA:967,40 Lei
Masina de cusut casnica cu actionare electronica, selectie mecanica a modului de coasere, dotata cu suveica orizontala si vizor transparent ce permite vizualizarea in permanenta a mosorelului.Masina multifunctionala de cusut casnica poate fi folosita ca masina plana si, prin inlaturarea cutiei de ac..
1.386,40 Lei 1.733,00 Lei
Fără TVA:1.165,04 Lei
Masina casnica de cusut cu actionare electronica, selectie mecanica a modului de coasere, dotata cu suveica orizontala si vizor transparent ce permite vizualizarea in permanenta a mosorelului.Masina multifunctionala de cusut casnica - poate fi folosita ca masina plana si, prin inlaturarea cutiei de ..
1.621,60 Lei 2.027,00 Lei
Fără TVA:1.362,69 Lei
Masina de cusut casnica cu actionare electronica, selectie mecanica a modului de coasere, dotata cu suveica orizontala si vizor transparent ce permite vizualizarea in permanenta a mosorelului.Masina multifuctionala de cusut poate fi folosita ca masina plana si, prin inlaturarea cutiei de accesorii, ..
1.719,31 Lei 2.149,14 Lei
Fără TVA:1.444,80 Lei
Masina de cusut casnica multifunctionala display LCD, 20 modele cusaturi, butoniera automata Juki HZL-LB5020
Cere oferta
Masina de cusut casnica multifunctionala, are un design simplu, potrivit pentru oricine. Usor de utilizat, compact cu o gama completa de functii de baza.Specificatiile masinii de cusut casnica multifunctionala:- viteza cusut=700 puncte/min- lungime punct=max.5mm- latime zigzag =7mm- dimensiuni=406mm..
Masina casnica de cusut computerizata JUKI HZL-60HP-C realizeaza 40 de modele de cusaturi. Aceasta masina de cusut multifunctionala executa, in plus, butoniere, coase nasturi.Caracteristicile masinii de cusut casnica multifunctonala:- realizeaza 40 modele de cusaturi.- executa  butoniera automa..
2.409,60 Lei 3.012,00 Lei
Fără TVA:2.024,87 Lei
Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)