Meniu
Cos cumparaturi

Juki

Functiile inovatoare sunt realizate prin fuziunea de Industrial sitehnologia de cusut. Experimentati masina si calitatea cusaturii care numaiin cea mai mare companie industriala de masini de cusut din lume o poate oferi.Eliberati-va de stresul de a lucra spre perfectiune sibucurati-va de noul sistem..
DDL 8700 este gama de baza din categoria masinilor pentru cusatura rigida. Fiind varianta simpla, fara functii automate, DDL 8700 este o masina extrem de versatila, ce poate fi capabila sa coasa materiale de diverse grosimi. Noua varianta DDL 8700 inlocuieste clasa DDL 8300, inglobeaza o cin..
JUKI HZL-29Z Masina de cusut cu actionare electronica, selectie mecanica a modului de coasere, dotata cu suveica orizontala si vizor transparent ce permite vizualizarea in permanenta a mosorelului.Masina poate fi folosita ca masina plana si, prin inlaturarea cutiei de accesorii, se poate folosi ca m..
Acest tip de masina ofera cele mai avantajoase caracteristici ale unei masini cu graifar de capacitate marita. Mecanismul de escamotare realizeaza escamotarea cu o precizie ridicata, oprind in mod independent fie acul stang, fie acul drept, prin simpla comutare a manetei de escamotare. Caracteristic..
Caracteristici tehnice:- Masina de cusut industriala cu motor incorporat cu 1 ac cusatura rigida- viteza maxima de coasere 5.000 imp/min- pas reglabil pana la 5 mm- ridicarea maxima a piciorusului 8,5 mm- tensiune de alimentare 220V- putere consumata 220 W- dispozitiv de infasurare a firului pe moso..
Masina de cusut si surfilat 1 ac 3 fire pentru materiale medii si subtiri.Caracteristici tehnice:- latime triploc maxim 5 mm- ungere automata- viteza 7000 imp/min- pas cusatura 0.5- 3.8 mm- dotata cu blat, suport si motor- alimentare 220 V..
Masina este dotata cu dispozitiv de retragere a lantisorului care, prin introducerea acestuia sub cusatura, elimina operatia de intarire a cusaturii la capete. In acest fel se obtine o cusatura curata si sigura la inceperea coaserii, eliminandu-se riscul desfacerii cusaturii in timp.Caracteristici t..
Caracteristici tehnice:- 1 ac cusatura zigzag rigida- taietor de fir automat- ridicare piciorus automat- 20 programe de cusaturi- viteza de coasere 5000 imp/min.- latime max. zigzag 10 mm.- lubrifiere automata - motor direct drive- dotata cu panou de comanda..
Caracteristici:Generator DG1 400W / 35kHzSonotroda din titan 10mm latimeSonotroda din otel pt. taiere (10mm latime)Dispozitiv de presare 350N (fara aer comprimat)Viteza maxima de sudare: 12m/minLatimea maxima a sudurii: 10mmEcran tactil de 7”Alimentare la 230V / 50H..
Masina de surfilat cu functionalitate speciala. Aceasta masina include multe caracteristici care o fac perfect potrivita pentru cusutul paturilor, inclusiv:  infilare  automata a acelor, ecran LCD informational si capacitatea de a crea curbe ingrijite.Instructiuni usoare de configurare, inclusivseta..
MO – 6804S Masina de surfilat, 1 ac si 3 fire, pentru materiale subtiri-medii Ofera o siguranta marita in exploatare datorita imbunatatirilor aduse mecanismului de debitare a firelor si mecanismului graifarelor, raspunzand cu succes atat materialelor subtiri, cat si materialelor groase cu o t..
Afişare 1 - 12 din 50 (5 pagini)