Meniu
Cos cumparaturi

Butoniere

Caracteristici tehnice:- taiere automata a atei- pentru materiale medii subtiri- viteza maxima 3.600 imp/min.- schimbarea numarului de impunsaturi de la 54 la 345 se face prin schimbarea setului de           pinioane (5 seturi)cu care masina este dotata standard- lungimea butonierei de la 6,35 la 38..
Caracteristici tehnice:- ridicare automata a piciorusului- inaltimea maxima a piciorusului 17 mm- taierea automata a firelor- cap de coasere uscat- motor direct drive- sistem de lubrufuere automat- tensiunea firului de la ac programabila si controlata electronic- sistem de taiaere multipla a lungimi..
Caracteristici tehnice:- lungime butoniera cu cap rotund 8- 42 mm- lungime butoniera dreapta 5- 42 mm- taiere de fir si fir de intarire (for pas)- consum redus de energie si vibratii scazute- adancime de lucru 120 mm- ungere automata- lungime pas max 2 mm- latime zigzag max 4.5 mm- taierea cutitului..
Caracteristici tehnice:- cusatura rigida- motor Direct Drive, slot card SD - butoniera realizata cu 1 ciclu sau 2 cicli de coasere (cu posibilitate de coasere intarire suplimentara la baza, in trei modele, inainte de inceperea ciclilor, pentru materiale elastice si tricotaje, cu eliminarea firului d..
Datorita controlului electronic, masina permite selectarea si programarea diferitelor tipuri de butoniere cu ochi. Clasa MEB 3200 beneficind de noua tehnologie “Active Tension”- tensionare electronica a firului de la ac – masina este capabila sa execute butoniere cu o calitate constanta in cicluri r..
Caracteristici tehnice:-taiere automata a firelor;-cap de coasere uscat, direct drive;-30 tipuri de butoniere diferite;-posibilitate de programare a 99 de butoniere diferite;-panou de comanda;-viteza 4200 imp/min;-lungime maxima a butonierei 40mm;-inaltime de ridicare a piciorusului 17mm;-tensiune d..
Detalii tehnice:- arie de coasere larga ce permite o manevrare comoda a materialului si o pozitionare usoara si exacta a butonierei pe material;- inaltimea maxima de ridicare a clemei de fixare 12mm - permite executarea butonierelor atat pe materiale subtiri cat si pe materiale groase;- schimbarea n..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)