Meniu
Cos cumparaturi

Masini croit

Planificarea, managementul si controlul taierii 4.0 cu mai multa siguranta.Audaces ICF conecteaza oamenii si echipamentele sistemului de taiere. Este evolutia industriei 4.0 care aduce solutia ideala pentru planificarea si gestionarea straturilor si taierilor. In ICF managerul primeste comenzile pen..
Faceti mai mult si mai bine in mai putin timp cu masina automata de intins tesaturile.Masina automata Audaces Linea accelereaza productia si comercializarea produselordumneavoastra. Compania dumneavoastra va castiga dinamism si autonomie si va ridica standardul produselor.Specificatii tehnice:Latime..
Cea mai inteligenta si mai sigura masina automata de taiat din lume.Audaces Neocut Bravo este o masina pentru industria 4.0. Cu termene scurte, cerinte de produse noi si un peisaj din ce in ce mai competitiv, companiile trebuie sa se adapteze si sa raspunda la schimbari rapide. Pastrarea informatiil..
Realizati design personalizat si exclusiv la scara industriala.Audaces Neocut SL taie o serie de modele din tesaturi si materiale flexibile, cu alimentare continua, pentru o productie rapida si economicaSpecificatii tehnice:Tip:    Masina de taiat un singur stratLama:    Lama circulara rotativa cont..
Versatil si eficient pentru intinderea materialelor.Masa de intinderea materialelor Audaces Pratica este versatila si multivalenta. Acesta poarta diverse incarcaturi, ofera functia de umflare si permite extinderea productiei ajustandu-se la aspectul fiecarei companii. Disponibila in urmat..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)