Meniu
Cos cumparaturi

Spalatorii auto si transporturi

Aparat pentru reconditionarea interiorului autovehiculelor Bieffe Carwash BF310
Cere oferta
 Carwash este o masina conceputa pentru ingrijirea si curatarea interiorului automobilelor. Puterea aburului, a aerului cald si o gama larga de accesorii permite un tratament complet al suprafetelor.Aburul este eficient pentru a curata scaune, tapiteria din piele si sa trateze cel mai greu accesibil..
Aparat pentru reconditionarea interiorului autovehiculelor Bieffe Carwash Plus 380V BF310PL
Cere oferta
Carwash este o masina conceputa pentru ingrijirea si curatarea interiorului automobilelor. Puterea aburului, a aerului cald si o gama larga de accesorii permite un tratament complet al suprafetelor. Aburul este eficient pentru a curata scaune, tapiterie din piele si sa trateze cele mai inaccesibile..
Aparat pentru reconditionarea interiorului autovehiculelor Bieffe Carwash Plus 380V cu ozon
Cere oferta
Carwash este o masina conceputa pentru ingrijirea si curatarea interiorului automobilelor. Puterea aburului, a aerului cald si o gama larga de accesorii permite un tratament complet al suprafetelor. Aburul este eficient pentru a curata scaune, tapiterie din piele si sa trateze cele mai inaccesibile..
Aparat spalat sub presiune cu abur pentru exterior/interior auto Bieffe ST4000 pe Motorina
Cere oferta
Masina de spalat sub presiune  BF4000 este un generator de abur alimentat cu motorina care furnizeaza 35KW de abur (42KG / h). Ideal pentru curatarea si igienizarea exterioarelor si interioarelor auto.Vacuum BF4000 permite efectuarea unei curatari rapida cu abur cu doar 3-5 litri de apa, nu are nevo..
Aspirator cu generator de abur Bieffe Ecowash Plus
Cere oferta
Un generator de abur puternic si profesional pentru curatenii si dezinfectari de suprafete mari, indeparteaza cu usurinta murdaria, cum ar fi guma de mestecat, grasimi, uleiuri, gudron, adezivi, vopsea, etc.Ecowash a fost realizat cu un nou concept de curatare eficienta cu aburi, datorita unui acess..
Aspirator injectie extractie abur Bieffe Vapobus
Cere oferta
Generator de aburi proiectat special pentru curatarea a interiorului de autobuze si autoturismeCaracteristici:Reincarcare automata a apei din centralaAbur reglabil / apa caldaAportul solid si lichidAprovizionare combinata abur / apa si aspiratie simultanaTemperatura apei de 30 °AplicatiiBieffe Vapob..
Generator de abur pentru curatirea masinii si a tuturor tipurilor de vehicule Bieffe Steam Car
Cere oferta
Caracteristici tehnice:- Sursa de alimentare: 220V / 380V- Cazan: 5 L- Putere boiler: 3000- Temperatura Abur (boiler) pina la 180 ° C- Presiune vapori de la 6 pina la 7 bar- Rezervor detasabil de 10 L- Dimensiuni: 48 x 36 x h100 cm- Greutate (fara accesorii): 31 kg- Greutate (cu accesorii): 33.5 kgG..
Generator de abur pentru spalat / curatat motoare auto Bieffe Magic Car
Cere oferta
Magic Car este  o masina  ideala pentru ingrijirea si curatarea jantelor, a aparatelor  de bord si a motoarelor.Datorita rotilor mari si a greutatii mici (9,5 kg), acesta poate fi transportat cu usurinta dintr-un loc in altul.Caracteristici tehnice:- Tensiune de alimentare: 220 V- Boiler: 2,8 Lt- Bo..
Bieffe СarFon este un uscator profesional pentru interiorul auto. In mai putin de 1 ora usuca interiorul auto, cu un jet puternic de aer cald. Rapid, puternic, silentios si cu un motor de inalta capacitate, Carfon este perfect pentru a usca podeaua masinii.Scaunele si tapiteria se acopera cu un sac ..
Extracto Foam Plus este un aparat de spalat cu injectie / extractie cu spuma activa, pentru curatarea tapiteriei masinilor, covoarelor, canapelelor, perdelelor si saltelelor.Versiuni disponibile:BF429A - Spuma activa si aspiratieBF429B - Spuma activa, aspiratie si injectie de apaBF429C - Spuma activ..
10.472,00 Lei
Fără TVA:8.800,00 Lei
Carwash este o masina conceputa pentru ingrijirea si curatarea interiorului automobilelor. Puterea aburului, a aerului cald si o gama larga de accesorii permite un tratament complet al suprafetelor.Aburul este eficient pentru a curata scaune, tapiterie din piele si sa trateze cele mai inaccesibile l..
17.731,00 Lei
Fără TVA:14.900,00 Lei
Aparat de spalat cu presiune abur Bieffe ST4000 pe motorina
Cere oferta
Masina de spalat sub presiune BF4000 Vapor este un generator de aburi alimentat cu motorina care furnizeaza 35KW de abur (42KG / h).BF4000 va permite sa efectuati o curatare rapida cu ajutorul aburului cu doar 3-5 litri de apa, nu are nevoie de autorizatii si nu necesita instalarea sistemelor de scu..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)