Meniu
Cos cumparaturi

Brother

Masina de brodat cu un cap si 10 ace.Caracteristici tehnice:- soft de broderie BROTHER PE DESIGN 10- norma medie de utilizare: 8- 10 ore/zi- suprafata de brodare: 360 x 200 mm- viteza de brodare: 400 - 1000 de impunsaturi/minut- 699 modele de broderie prestabilite pentru demonstratii si pentru testa..
Caracteristici tehnive:-motor incorporat in capul masinii, direct drive-taietor automat de fir-ridicare automata a piciorusului-panou de comanda-pasul cusaturii max 5 mm-viteza 3.000 imp/min-distanta intre ace 6,4 mm(optional si alte dimensiuni)..
Masina de cusut industriala cu motor incorporat cu 1 ac cusatura rigidaCaracteristici tehnice:- pas reglabil pana la 4,2 mm- viteza 4500 imp/min- servomotor incorporat in capul masinii- tensiune de lucru 220V- putere consumata 0,45W- nivel scazut de zgomot si vibratii- taietor automat de fir- panou ..
Caracteristici tehnice:- masina liniara pentru cusatura rigida tip 301 cu 1 ac- prevazuta cu panou de comanda- intarire programata automat inainte si inapoi                                       - stergator automat de fir- ridicare piciorus automata- taiere automata de fir- motor Direct Drive incorp..
Caracteristici tehnice:- masina liniara pentru cusatura rigida (tip 301) cu 1 ac- ecran LCD touchscreen, functiuni automate- intarire programata automat inainte si inapo                                       i- stergator automat de fir- taiere automata de fir- motor Direct Drive incorporat in capul ..
Caracteristici tehnice:- cusatura rigida- motor Direct Drive, slot card SD - butoniera realizata cu 1 ciclu sau 2 cicli de coasere (cu posibilitate de coasere intarire suplimentara la baza, in trei modele, inainte de inceperea ciclilor, pentru materiale elastice si tricotaje, cu eliminarea firului d..
Caracteristici tehnice:- rezolutie scanner 300 dpi – puteti scana un desen, o decupare dintr-o revista, poze si multe altele si apoi le puteti salva in memoria masinii;- 15 fonturi, 1000 de modele in memoria masinii din care 140 de modele pentru quilting – alegeti de la forme de baza,modele complica..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)