Meniu
Cos cumparaturi

Ardmel

Banda si adezivi pentru termolipire / termosudare la cald a cusaturilor
Cere oferta
Furnizam  o gama larga de benzi de etansare si termosudare a cusaturii de inalta calitate clientilor nostri .Benzile noastre de cusatura pot fi gasite in productia de imbracaminte tehnica, cum ar fi jachete impermeabile, corturi , imbracaminte sportiva si multe alte produse in care impermeabilizarea..
Masina de sudat cu ultrasunete ARDMEL SMS-600
Cere oferta
SMS-600 Ultrasew MachineSMS-600 este unica oricarei alte tehnologii cu ultrasunete,  leaga textilele impreuna fara fir. Datorita performantelor sale unice, masina a primit un „Queens Award in Innovation”.Are toate capacitatile de manipulare ale unei masini de cusut „normale”, cu exceptia faptul..
Masina de taiat cu laser si gravura LS450
Cere oferta
LS450 Laser Cutting MachineMasina de taiat cu laser si gravura LS450 ofera performante ridicate si flexibilitate pentru o varietate de materiale. Viteza de taiere de 150 mm / sec combinata cu software-ul nostru ofera o solutie de calitate pentru nevoile de productie la un pret accesibil.Putem adapta..
Masina de taiat textile cu ultrasunete ARDMEL SMC-100
Cere oferta
SMC-100 Ultrasonic Jig CutterConceput pentru a taia si sigila o serie de materiale textile chiar  in 2 si  3 straturi cu acuratete.Marginile curate sunt obtinute prin fuzionarea acestora folosind unde sonore. Aceasta metoda de taiere nu creaza probleme la spalare, spre deosebire de laser, care creea..
Masina de termolipire / termosudare banda pe cusaturi Ardmel MK901
Cere oferta
MK 901 Seam SealerMk901 Seam este proiectata pentru a oferi usurinta in functionare,  calitate, completata cu o gama de atasamente modulare optionale pentru a oferi o versatilitate suplimentara.Are un display cu ecran tactil, disponibil in mai multe limbi, ceea ce inseamna ca ajustarile se fac ..
Masina de termolipit / termosudat banda peste cusaturi MK220T
Cere oferta
Mk220T-AC Seam Sealer MK220T-AC este proiectat pentru a oferi  usurinta in operare, consecventa si calitate pentru  articole precum corturi, baloane, interioare auto si copertine.Dispunand de o unitate de diferentiere, aceasta permite masinii sa compenseze tesaturile moi, intinse sau dificile.Unitat..
Masina de termolipit / termosudat banda peste cusaturi MK501
Cere oferta
MK 501 SEAM SEALING MACHINE Mk501  este o masina de lipit banda proiectata pentru a oferi usurinta in functionare, consecventa si calitate, completata cu o gama de atasamente modulare optionale cu versatilitate suplimentara.Exista, de asemenea, un touch screen HMI cu ecran tactil, disponibil in mai ..
Masina taiat banda textila tip velcro, elastic, fermoar ARDMEL SC-200
Cere oferta
SC-200 HMI Strip Cutting MachineO  masina rezistenta, robusta, rezistenta, sistemul Strip Cutter este capabil sa gestioneze cele mai dificile sarcini de taiere a benzilor.Este perfect pentru taierea unei varietati de produse, inclusiv curele, elastice, cabluri, mansete si multe altele cu usurinta. M..
Presa de termosudat Ardmel HSM-20
Cere oferta
HSM-20 HOT STAMPPerfect pentru utilizarea in aplicarea ecusoanelor, broderii de etansare si cusaturi incrucisate, HSM-20 Hot Stamp are placile de sus si de jos incalzite. Hot Stamp ofera control pentru sincronizare, presiune si temperatura, care, alaturi de fundul de auto-nivelare, asigura rezultate..
Presa de termosudat HSP-500
Cere oferta
HSP-500 Pneumatic High Pressure PressProiectat pentru procesele avansate de tehnologie de constructie (A.C.T), HSP-500 este actionat pneumatic, baza putand fi ajustata in inaltime pentru a oferi o presiune foarte mare.Presa poate fi utilizata pentru lipirea fermoarelor,tivurilor, mansetelor  alaturi..
Tensometru pentru masurarea fortelor de spargere / rupere a tesaturilor ARDMEL TE-10
Cere oferta
TE-10 TensometerTensiometrul Ardmel este simplu de utilizat, portabil si poate fi utilizat pentru a masura fortele de destramare / rupere pana la 980 de newtoni.Portabil si simplu de utilizat, Tensometrul nu necesita pregatire si are un sistem de strangere usor de utilizat. Acest comparator este o a..
Tester hidrostatic Ardmel TE-70
Cere oferta
TE-70 Mini hidrostatic head testerTesterul hidrostatic Ardmel  a fost conceput ca o masina de testare usoara, portabila si rentabila.Dimensiunea si greutatea mica a testerului il fac foarte portabil, iar intrucat presiunea aerului este asigurata printr-o pompa manuala atasata, este ideala pentru tes..
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)