Meniu
Cos cumparaturi

Software

Audaces 4D - software proiectare modele vestimentare in 4D
Cere oferta
Dezlegati-va imaginatia si desenati haine incredibile in 4D.Folosind tehnologia 4D. Va permite sa creati si sa vizualizati si sa simulati ornamentul unei piese fara a avea nevoie de model. O tehnologie dezvoltata cu intentia de a imbunatati si de a accelera procesul de creare si aprobare a modelelor..
Audaces Idea - software proiectare design vestimentar
Cere oferta
Un instrument puternic pentru stilistiToate nevoile de design vestimentar sunt acoperite in Audaces 360, cu aceasta solutie puternica pentru designeri: Audaces Idea. Mizati pe instrumente pentru desen tehnic complet. Fisa tehnica automata si integrata si pre-costurile permit comunicarea perfecta int..
Audaces Isa - software pentru planificarea si gestionarea colectiilor in mod competitiv
Cere oferta
Planificati si gestionati colectia in mod competitiv . Audaces Isa ofera o vedere sistemica a progresului fiecarui pas al procesului de productie cu informatii actualizate si exacteAudaces Isa este o platforma de gestionare a colectiilor pe care echipele de stil le folosesc pentru a ramane concentra..
Audaces Supera - server marker rapid
Cere oferta
Lasati computerul sa lucreze pentru dumneavoastra pentru a va profita la maxim.Audaces Supera este un un soft de incadrare. Economiseste si mai mult tesaturi si timp de productie. Cu aceasta este mult mai usor sa combinati perfectiunea si economia in markeri si cu randamentul pe care il vedeti deja ..
Modele Audaces - software proiectare modele vestimentare
Cere oferta
Modelarea dumneavoastra este cu siguranta in era digitala.Creati modele de la zero, apoi cu un singur clic, setati automat degradeuri si verificati masuratorile cu toata usurinta pe care le ofera procesul digital. Modelul Audaces este o solutie intuitiva si usor de utilizat, care eficientizeaza toat..
Scanner industrial Audaces Digiflash
Cere oferta
Scanati tiparele rapid si precis cu Audaces Digiflash.Folosind o singura fotografie digitala, puteti scana toate modelele de hartie ale imbracamintei dumneavoastra. Treceti totul pe computer si va imbunatatiti mediul de lucru.Transforma cu precizie si rapiditate baze care pot fi modificate fara a pi..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)