Meniu
Cos cumparaturi

Hale industriale

Aspirator cu generator de abur Bieffe Clean Vapor
Cere oferta
Clean Vapor Plus este un generator de abur proiectat pentru curatarea zonelor industriale mari si publice. Gama de utilizare a generatoarelor de abur din aceasta linie este foarte larga: de la bucatarii profesionale, camere de hotel, piscine, depozite, spatii industriale (unelte si echipament indust..
Aspirator profesional cu generator de abur Bieffe Clean Vapor Plus
Cere oferta
Aspirator profesional „Clean Vapor” este o masina de curatare si igienizare echipata cu un generator de abur cu reumplere automata a  boilerului (5 Lt) si un aspirator in doua trepte de 1400 W. Ideal pentru curatarea mediilor industriale si publice, bucatarii profesionale, macelarii, cuptoare, curat..
Aspirator profesional cu generator de abur Bieffe Emilio Plus
Cere oferta
Aspiratorul „Emilio Plus” , este un aspirator de curatare si igienizare echipata cu un generator de aburi de 2,8 Lt 2000 Watt, alimentare cu apa / detergent si un aspirator in doua trepte de 1400 W, potrivit pentru curatarea spatilor  precum hoteluri, restaurante, baruri, birouri si apartamente.Cura..
Generator de abur Ecowash pentru automobile si industrie
Cere oferta
Ecowash este un puternic generator profesional de abur pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor mari. Indeparteaza cu usurinta murdaria cea mai dificila, cum ar fi, de exemplu, guma de mestecat, grasime, ulei, gudron, lipici, vopsea.Ideal pentru curatare in diverse sectoare precum: productie i..
Generator de abur pentru curatenie Bieffe Steam 3000 Vino
Cere oferta
CaracteristiciGenerator de abur pentru curatarea eficienta si eficienta a motoarelor, componentelor electrice si mecanice, masinilor, cuptoarelor, plitelor si multe altele. Aceasta versiune este echipata in special cu un kit suplimentar pentru curatarea cu abur a butoaielor si baricurilor. Datorita ..
Generator de abur pentru curatenie industriala Bieffe Steam 3000
Cere oferta
Generator de aburi pentru curatarea eficienta si eficienta a motoarelor, componentelor electrice si mecanice, masinilor, cuptoarelor, plitelor si multe altele. Datorita puterii aburului si a accesoriilor speciale, cu Steam 3000 este posibila efectuarea unei curatari mari in cele mai mici detalii.Gen..
Bieffe Emilio Plus Ra este un aspirator cu generator de abur compact si multifuntional, conceput pentru curatare si dezinfectare. Datorita puterii sale este perfect pentru curatarea tapiteriilor auto, ferestrelor, dulapurilor, covoarelor, podelelor de marmura, parchetului laminat, obiectelor sanitar..
7.021,00 Lei
Fără TVA:5.900,00 Lei
AriaSana este un generator de aburi pentru curatarea si igienizarea sistemelor de climatizareCuratirea  cu abur  garanteaza economii de energie de 30% - 40% in comparatie cu metodele traditionale de curatare (spuma, detergenti). Aburul degreseaza definitiv filtrul . Odata cu curatarea cu abur, se el..
11.500,01 Lei
Fără TVA:9.663,87 Lei
Aparat de spalat cu presiune abur Bieffe ST4000 pe motorina
Cere oferta
Masina de spalat sub presiune BF4000 Vapor este un generator de aburi alimentat cu motorina care furnizeaza 35KW de abur (42KG / h).BF4000 va permite sa efectuati o curatare rapida cu ajutorul aburului cu doar 3-5 litri de apa, nu are nevoie de autorizatii si nu necesita instalarea sistemelor de scu..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)