-15% Masina de cusut computerizata casnica JUKI HZL-F600


Maşina casnica de cusut computerizată JUKI HZL-F600, dotată cu suveică orizontală şi vizor transparent ce permite vizualizarea în permanenţă a mosorelului.

Caracteristicile masinii de cusut multifunctionala casnica:
- realizează 225 modele de cusături, inclusiv litere, cifre şi semne de punctuaţie în 4 fonturi diferite
- execută 16 modele de butonieră automată într-un singur pas
- tăietor automat de fir, programabil
- lungime reglabilă a pasului de cusătură până la maxim 5mm
- lăţime reglabilă a cusăturii zig-zag până la maxim 7mm
- înălţimea de ridicare a picioruşului de presare 12mm, realizată în 2 paşi
- sistem click pentru schimbarea rapidă a picioruşelor de presare
- viteza de coasere 900 împ/min
- bobinator mosorele
- cutie de accesorii înglobată în braţul maşinii. Conţine un kit format din 22 componente: picioruş de coasere butonieră automată, picioruş pentru coaserea manuală a butonierei, picioruş pentru cusături invizibile, picioruş pentru coaserea fermoarelor, picioruş pentru festonat marginea de material, picioruş transportor utilizat pentru materiale groase sau voluminoase, picioruş pentru patchwork, picioruş pentru quilting, picioruş de presare plat, picioruş de presare cu limitator pentru coasere pe margine, picioruş de cusut nasturi, perforator pentru ochiul de butonieră, ghidaj pentru quilting, suport suplimentar pentru bobina de aţă, ac dublu pentru cusături decorative duble, 3 mosorele, set ace de rezervă, opritor mic pentru bobina de aţă, opritor mare pentru bobina de aţă, recipient special pentru ungere cu ulei, cuţit de despicare butoniere, periuţă de curăţat, surubelniţă specială, carcasă din plastic cu mâner.
- iluminarea zonei de coasere prin LED înglobat în capul de coasere
- comandă pentru coaserea înapoi
- rotiţă pentru reglarea presiunii picioruşului, în funcţie de materialul cusut
- sistem de înfilare automat
- sistem de transport rectangular – vezi la meniul Caracteristici
- conversie de la coasere plană la coasere circulară
- pedală de acţionare a maşinii cu posibilitatea de control al vitezei
- putere motor/tensiune alimentare: 65W / 220V
- dimensiuni de gabarit: 445 (l) X 290 (h) X 210 (a) mm
- greutate: 9.8 kg

butoniere in mod automat

Hzl355arm

Seria de maşini Juki Exceed aduce stilul de execuţie industrial la o maşină casnică. Cu cele 15 modele de butoniere, veţi avea întotdeuna butoniera perfectă pentru orice tip de material.

ajustarea latimii butonierei

Hzl355arm

Ajustati lăţimea butonierei fără a mări sau scădea lungimea pasului de coasere. Alegerea tipului de butonieră pentru materiale mai fine sau mai groase, fără a face rabat la consistenţa şi calitatea butonierei.

inserarea rapida a suveicii

Hzl355arm

Inserarea mosorelului în suveică este o operaţie extrem de uşoară. Urmăriţi schema de înfilare şi maşina este gata de coasere. Nu este nevoie sa vă faceţi griji în ceea ce priveşte tragerea firului în zona de coasere.

sistem de bobinare integrat

Hzl355arm

Vă permite să bobinaţi aţa pe mosorele chiar în timpul coaserii. Poziţionaţi mosorelul, fixaţi capătul de fir, apăsaţi butonul de cuplare şi continuaţi operaţiile de coasere. În momentul în care mosorelul s-a încărcat, acesta decuplează în mod automat.

introducerea automata fir in ac

Hzl355arm

Pur şi simplu coborâţi dispozitivul de înfilare, în care aţi introdus aţa. Trageţi de acesta spre spate şi eliberaţi-l. Această simplă acţiune realizează o înfilare facilă a acului.

sistem automat de taiere fir

Hzl355arm

Modelele Juki Exceed permit tăierea în mod automat a firelor de la ac şi de la suiveică, în 3 moduri: prin apăsarea unui buton, prin programarea maşinii sau apăsând cu călcâiul spre spate pedala de acţionare a maşinii. Firele vor fi tăiate rapid şi foarte precis.

control complet al masinii

Hzl355arm

Programarea poziţiei opririi acului sus/jos, programarea tăierii automate a firelor, programarea unui model de cusătură sau a unei secvenţe dintr-o cusătură pe care o puteţi coase o dată sau de mai multe ori. Când aveţi nevoie de ajutor, deschideţi ghidul de coasere instalat pe maşină.

ajustarea tensiunii firelor

Hzl355arm

Puteţi utiliza sistemul de tensionare automat sau puteţi creşte sau descreşte manual tensiunea pentru a crea diverse efecte, prin învârtirea rotiţei.

sistem puternic de transport

Hzl355arm

Datorită celor 7 dinţi transportori confecţionaţi din oţel chirurgical, cu o mişcare rectangulară în loc de cea clasică eliptică, maşina este capabilă să coasă atât materiale subţiri, cât şi materiale groase.

combina salvarea si repetare

Hzl355arm

Combină o cusătură decorativă cu coaserea literelor într-o secvenţă de coasere şi o salvează în memoria maşinii. Maşina vă permite salvarea a 70 de astfel de modele în 10 directoare diferite, pe care le puteţi utiliza ori de câte ori doriţi.

pozitionarea acului si modelului

Hzl355arm

Seria de maşini Exceed nu oferă doar posibilitatea de poziţionare a acului exact în locul în care doriţi, ci vă oferă şi posibilitatea de a muta complet poziţia unui model de cusătură fără a modifica lăţimea acestuia.

operatii de matlasare

Hzl355arm

Nimic nu execută operaţii de quilting mai bine decât o maşină Juki. Continuând tradiţia de quilting cu maşinile din seria Exceed, acestea conţin diverse modele de cusături pentru cei mai împătimiţi cusători de quilting.

matlasare

Hzl355arm

Matlasare cu aspect de cusatura normala. Sistemul de tensionare a firelor vă permite să coaseţi cu fir invizibil astfel încât să obţineţi un aspect de cusătură manuală perfectă.

coborarea dintilor transportori

Hzl355arm

Printr-o simplă mişcare, puteţi coborî dinţii transportori pentru a elimina transportul materialului şi puteţi executa cusături libere pentru quilting, diverse cusături decorative sau broderii simple.

coaseti cu incredere

Hzl355arm

Cu seria Exceed beneficiaţi de un ac dublu, astfel încât modelul dvs. de cusătură va avea întotdeauna mărimea corectă. Puteţi obţine cusături decorative deosebite în culori diferite, fără a vă face probleme în legătură cu lăţimea cusăturii sau ruperea acelor.

brat cilindric

Hzl355arm

Prin detaşarea cutiei de accesorii, putem transforma maşina de cusut din varianta plană în varianta cu braţ cilindric, pentru coaserea reperelor tubulare. În cutia de accesorii, pe lângă cele standard, mai pot fi stocate si alte mici ustensile.

ajustarea vitezei de coasere

Hzl355arm

În funcţie de necesitate şi de operaţia de coasere pe care o executaţi, puteţi să creşteţi sau să micşoraţi viteza de coasere prin simpla mişcare a butonului de variaţie, chiar şi în timpul coaserii.

reglare apasare pedala

Hzl355arm

Presiunea de apăsare a pedalei de coasere poate fi ajustată după necesitate, în funcţie de tipul de material ce urmează a fi cusut.

panou digital selectie cusaturi

Hzl355arm

Printr-o simplă apăsare de buton, puteţi opta pentru unul din cele mai populare 10 modele de cusături ce beneficiază de comenzi rapide. Panoul de comandă este similar cu tastatura unui telefon mobil, ce vă permite să alegeţi litere, cifre sau semne de punctuaţie. Ecranul LCD va afişa parametrii cusăturii, modelul cusăturii şi chiar vă recomandă ce picioruş să folosiţi pentru modelul de cusătură ales. Aveţi nevoie să ajustaţi pasul cusăturii sau lăţimea cusăturii? Doar învârtiţi de rotiţă şi noua valoare va fi afişată pe ecran.

Ridicarea piciorusului

Hzl355arm

Ridicare piciorus cu genunchiera, sistem ce vă permite să ridicaţi sau să coborâţi picioruşul de presare cu ajutorul genunchiului, fără a mai fi nevoie să vă folosiţi mâinile în acest scop.

Suprafata de lucru foarte mare

Hzl355arm

spatiu pentru taierea si asezarea materialelor.

Iluminare prin led

Hzl355arm

Zona de coasere este iluminată cu sistem LED, ce difuzează o lumină albă plăcută. În plus de aceasta, datorită sistemului LED, chiar şi la o funcţionare îndelungată, zona de coasere nu se va încălzi.

Caracteristici tehnice
Tip produsMasina cusut computerizata, Masina cusut casnica, Masina cusut multifunctionala, Masina cusut butoniere, Masina matlasat
Dimensiuni (cm)44x29x21
Greutate (kg)9,8
Putere (W)65
Tensiune lucru220 V
Viteza (impunsaturi/min)900
Programare computerizataDa
Modele cusut incorporate225
Tip panou comandaDigital
Grosime maxima material (mm)12
Tip aplicatieCoasere
Picioruse de coasere inclusePiciorus de coasere universal, Piciorus pentru surfilare, Piciorus pentru butoniera, Piciorus pentru fermoar

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Accesorii pentru masinile de cusut casnice mutifunctionale Juki

 

1
1

Picioruş presor standard

pentru cusaturi drepte si zigzag

2
2

Picioruş surfilare

impiedica ruperea margini tesaturii

3
3

Piciorus butoniera

pentru coaserea automatica a butonierelor

4
4

Piciorus cusatura decorativa

pentru cusaturi decorative ,litere si butoniere manuale

5
5

Piciorus presor cusatura zig-zag

pentru cusaturi decorative si litere

6
6

Piciorus presor coasere nasturi

pentru coaserea nasturilor pe tesaturi

7
7

Piciorus fermoare

pentru coaserea fermoarelor

8
8

Piciorus cusatura invizibila

pentru coaserea fermoarului ascuns

9
9

Piciorus pentru cusatura oarba

pentru cusaturi cu tiv orb

10
10

Piciorus neted

pentru tesaturi grele(panza de vinil ,piele)

11
11

Piciorus cu rola

pentru tesaturi greu de transportat(panza de vinil ,piele ,buret)

12
12

Piciorus presor cu rola Hemming

pentru cusaturi cu materialul rulat(tiv)

13
13

Piciorus presor material rulat

pentru cusaturi zigzag pe material rulat

14
14

Piciorus presor drept

pentru cusaturi drepte

15
15

Piciorus mers

impiedica alunecarea materialelor (catifea/matlasat) in timpul coaseri

16
16

Piciorus binder

pentru coaserea benzilor pt pliuri

17
17

Piciorus presor petice

pentru coaserea peticelor

18
18

Piciorus presor cu ghidare

ghidare piciorus 2mm

19
19

Piciorus cusatura pe margine

pentru coaserea marginilor (cusaturi facute prin utilizarea unui ghidaj central)

20
20

Piciorus pentru matlasat

matlasare sau brodare monogramare libera

21
21

Piciorus matlasare deschis

partea din fata este deschisa pt o mai buna vizibilitate

22
22

Piciorus matlasare transparent

pentru coaserea libera sau zigzag

23
23

Piciorus presor deschis

pentru cusatura aplicata si decorativa

24
24

Piciorus presor pt aplicat

pentru cusatura aplicata

25
25

Piciorus presor atasare perle

pentru atasare perle

26
26

Piciorus coasere snur si broderie

pentru atasare snur si broderie

27
27

Piciorus atasare snur

pentru atasarea a 3 s-au mai putine snururi cu cusatura decorativa

28
28

Piciorus adunare

 

29
29

Ghidaj matlasare

 

30
30

Bolt pentru mosorel auxiliar

 

31
31

Placa pentru cusaturi drepte

 

32
32

Masa larga

 

33
33

Mosorele

 

 HZL-F seriesHZL-G seriesHZL-K seriesHZL-350Z seriesHZL-27Z/29ZHZL-12Z
1Picioruş presor standard400579234005792340051131401516004005113140130228
2Picioruş surfilare400B096040110163401179014014586940050948
3Piciorus butoniera400809664011016240117900401516234008843640088436
4Piciorus cusatura decorativaAIJ828-008-0AO401129054013023440145888
5Piciorus presor cusatura zig-zag4011772240151622
6Piciorus presor coasere nasturi40080969400809694011615640151630
7Piciorus fermoareA9823-010-0A0A9823-010-0A0401179034005094640152343
8Piciorus cusatura invizibila400809554008095540117861
9Piciorus pentru cusatura oarba400B096140112904401179024014587240050947
10Piciorus neted400793124007931240079312
11Piciorus cu rola40117711
12Piciorus presor cu rola Hemming40080958401177104014587040141258
13Piciorus presor material rulat40080957
14Piciorus presor drept4011615440145874
15Piciorus mers400809634011772140145876
16Piciorus binder40080954
17Piciorus presor petice40080959400809594011771240089759
18Piciorus presor cu ghidare4008095240080952
19Piciorus cusatura pe margine400809654008096540130125
20Piciorus pentru matlasat40080964400809644005201340145873
21Piciorus matlasare deschis4008094940080949
22Piciorus matlasare transparent4008095340080953
23Piciorus presor deschis4008096240080962
24Piciorus presor pt aplicat4008095140080951
25Piciorus presor atasare perle4008095640080956
26Piciorus coasere snur si broderie4008095040080950
27Piciorus atasare snurA9829-880-0A0A9829-880-0A040145871
28Piciorus adunare40145875
29Ghidaj matlasareA9833-550-0AOA9833-550-0AOA9833-550-0AO40151624
30Bolt pentru mosorel auxiliar400B096740151633
31Placa pentru cusaturi drepte400B096840080968 & 40064685 (hook cover)
32Masa largaJ-FT (J-F/Table)J-FT (J-F/Table)J-ET (J-E/Table)
33Mosorele001141000000001141000000A9834-030-OAO,40151627A9834-000-0AO
Kit matlasat192122232425
Kit cusaturi materiale groase6812161826
Set cusaturi decorative202733

Juki cel mai cunosut brand de masini casnice si industriale. Tehnologie, inovatie, utilitate, creativitate si liber la imaginatie.

 

Cu mașinile de cusut casnice JUKI, toată lumea se poate bucura să-și creeze propriile creații. Diversitatea de modele și caracteristicile lor unice vă vor permite să creați tot ce doriți, doar să vă eliberați imaginația. Bine ați venit în familia JUKI!

 

Mașina de cusut casnica Juki vă va permite să realizati produse frumoase, create de imaginația voastră. În opinia noastră, cusutul este o abilitate de viață, nu este doar un hobby, ci o ocupație creativă care va adăuga valoare vieții oricărei familii. Simplitatea proiectărilor și tutorialelor noastre, oferite pentru fiecare mașină vă va permite să începeți să coaseți imediat, indiferent de nivelul dvs. de experiență. Indiferent dacă este matlasat, brodat sau cusut, repararea sau crearea a ceva original, o mașină Juki vă va permite să vă realizați viziunea.

 

Juki este lider mondial în fabricarea de mașini de cusut casnice și industriale. Juki produce mașini de cusut casnice de peste 80 de ani, in acest timp a investit in competenta de a face mașini eficiente și de încredere. Produsele japoneze proiectate, sunt renumite pentru tehnologia lor inovatoare și calitatea superioară. Mașinile noastre de cusut sunt folosite în întreaga lume de oameni care doresc fiabilitate, simplitate si ușurința pe care o ofera brandul JUKI.

 

De-a lungul anilor, în paralel cu tehnologiile avansate, Juki a reușit să profite de tehnologia sa industrială și să o adopte pentru piața de mașini de cusut casnice. În 1954 Juki a produs primul sistem de preluare a acului rotalix pentru piața de cusut casnică, în 1978 a creat pentru prima data, taierea automată a firului și tehnologia automată de introducerea a atei in ac, disponibile pentru uz casnic, iar în 1985 Juki a dezvoltat primul sistem de tensiune a atei automat pentru mașinile de uz casnic. În 1976, primele aparate de cusut si surfilat Juki au fost fabricate cu ajutorul tehnologiei industriale MO-100. Atunci când au fost lansate pe piața mondială, aceste mașini au fost considerate o descoperire majoră în capacitățile de cusut casnice și au devenit renumite.

 

Juki, lider în domeniul cusutului la domiciliu, la nivel global, face ca mașinile să fie fabricate la cel mai înalt standard posibil și poți avea încredere in peformanta a acestor masini, in timp.

 

Urmăriți videoclipul despre cum mașina Juki a ajutat la coaserea unei măști de protectie confortabile și la modă.

Descărcați modelul de mai jos și încercați să coaseți unul.

Modelul nostru vine la un adult mediu și la un copil mediu. Am realizat o versiune A4. Setați imprimanta la A4 (210 X 297 mm) Verificați scala cu o riglă după imprimare.

Descarca sablon masca pentru adulti mediu
Descarca sablon masca pentru copii mediu

Masina de cusut computerizata casnica JUKI HZL-F600

  • Producător: Juki
  • Cod Produs: HZL-F600
  • Disponibilitate: În Stoc

Etichete: masina cusut multifunctionala, masina cusut casnica, masina cusut butoniere, masina matlasat