Meniu
Cos cumparaturi

Modalitati de plata

Poți alege dintre următoarele modalități de plată:
    1. Numerar la livrare (plata ramburs).
    2. Plata online cu cardul tău de debit sau de credit.

1. Plata la livrare - este cel simplu mod de plată. Nu trebuie decât să ai banii în numerar conform comenzii tale și sa îi înmânezi curierului care asigura livrarea în schimbul produsului tău.

2. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau cu cardul de business, în aceleași condiții de siguranță deplină ca și în cazul tranzacțiilor realizate la bancomat sau în magazine prin plata la POS.
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Contul de administrare va permite vizualizarea si gestionarea platilor realizate cu card bancar.
Puteti realiza incasarea/anularea/returnarea sau returnarea partiala a unei plati in functie de disponibilitatea livrarii produselor/serviciilor catre client.


Important:
Livrarea produselor/serviciilor se realizeaza doar in conditiile in care status-ul unei tranzactii in panoul de administrare este "Livrare permisa" de culoare verde.  Orice alt status va fi de culoare rosie si nu permite livrarea produselor/serviciilor.

Stari posibilie:
Livrare permisa! (comanda poate fi onorata)
In curs de verificare manuala! (tranzactia se afla intr-un proces de verificare antifrauda)
Asteptam raspuns de la client! ( au fost solicitate informatii supliementare de la client)
Livrare doar in magazin pe baza BI/CI/Card (la ridicarea comenzii din magazin se solicita clientului CI/BI si Card. Cardul este necesar a se verifica, telefonic cu operatorii EuPlatesc, pentru a se confirma daca este cel utilizat la realizarea tranzactie).
Posibila frauda - plata la livrare (tranzactia online va fi anulata)
Livrare INTERZISA! Frauda – plata la livrare (tranzactia online va fi anulata)