Caron Technology revoluționează sala de croit  cu noua mașină automata PUMA DD de spanuit  stofa . Caron Technology a participat la ultima ediție a Texprocess Americas, care a avut loc 22 - 24 mai, în Atlanta, la Georgia World Congress Center, în colaborare cu Techtextil America de Nord. Cu această ocazie compania Caron a prezentat PUMA DD. Mașina automată de întins stofa Puma, deja avansată tehnologic, este implementată de un software capabil să perceapă și să identifice defectele prezente în țesătura care trebuie spanuita.
Texprocess Americas a fost un val de încurajare și îndemn de schimbare pentru toate companiile care operează în domeniul automatizării textilelor. Caron Technology a contribuit personal la sentimentul de inovare prezent la târg, de fapt mulți vizitatori au venit la stand interesat de companie și de noile mașini.


Participanții la Texprocess au putut să previzioneze produsul patentat de Caron, care este destinat să transforme faza de proiectare a țesăturilor. Puma DD este echipat cu o structură de sprijin în care sunt poziționate instrumentele de detectare optice, mai precis, este una sau mai multe camere paralele legate la un computer, capabil să înțeleagă, într-un mod total automat, tipul de material întins, identificarea defectelor înțelese că găuri, pete sau fire trase. Este o unitate logică de comandă, inima mașinii, pentru a efectua această operație cu mașina în mișcare împreună cu senzorii optici.

 

Inteligența artificială a distribuitorului, după ce a identificat defecte, este în măsură să le compare cu fișierul de tăiere de funcționare, indicând operatorului în cazul în care aceste imperfecțiuni sunt în interiorul piesele individuale sau în afara acestora, sugerând astfel două diferite soluții: activarea mecanismului de decupare a defecțiunilor în primul caz sau continuarea spanuirii materialului în cel de-al doilea caz.

 

Tehnologia Caron cu activitățile sale de-a lungul anilor a sprijinit creșterea companiilor care operează în industria modei, îmbrăcămintei, și chiar și atunci a dezvoltat un produs care economisește timp și țesături, utile pentru facilitarea activităților operatorii, îmbunătățind astfel producția, fiind o adevărată revoluție în camera de tăiere!

PUMA DD - Texprocess Americas 2018

 

Procesul de identificare a defectelor a fost întotdeauna o sarcină exercitată manual de către operatorul care spanuieste ţesătură, dar datorită principiului „Machine Learning “, Puma DD este creată să detecteze diferitele tipuri de imperfecțiuni, legate de caracteristicile și particularitățile distincte ale fiecărei țesături.


Caron Tehnology a lucrat cu grijă pentru a proiecta și implementa un astfel de dispozitiv inovator, care dacă va fi implementat în industria confecţiilor poate optimiza întregul lanț de producție, limitând resturile de ţesături care sunt produse într-o mare măsură, în primele etape de prelucrare a materialului, astfel încât să se asigure societăţilor implicate în industria confecţiilor niveluri ridicate de producție și eficiență pentru a satisface cerințele consumatorilor finali.