Meniu
Cos cumparaturi

Cusut in arie

Masina de cusut in camp cu cap rotativ, brat lung pentru cusaturi precise, capul are rotatii infinite. Datorita spatiului de lucru mare, permite procesarea diferitelor tipuri de cusaturi cu acelasi sablon. Panoul de control usor de utilizat si va permite sa creati cusaturi diverse. Caracteristici te..
Masina de cusut electronica in camp-tip cusatura 301-aria de coasere 100x100 mm-baza cilindrica cu plan de lucru-motor integrat direct drive-graifer oscilant cu dubla capacitate-taiere a atelor-motor pas cu pas cu encoder-incarcare de programe cu USB sau SD card pana la 512 programe-viteza maxim 270..
Masina de cusut electronica in camp-tip cusatura 301-aria de coasere 130x100 mm-baza cilindrica cu plan de lucru-motor integrat direct drive-graifer oscilant cu dubla capacitate-taiere a atelor-motor pas cu pas cu encoder-incarcare de programe cu USB sau SD card pana la 512 programe-viteza maxim 270..
Caracteristici tehnice:-Masina de cusut electronica in camp-tip cusatura 301-aria de coasere 100x100 mm-baza cilindrica cu plan de lucru-motor integrat direct drive-graifer oscilant cu dubla capacitate-taiere a atelor-motor pas cu pas cu encoder-incarcare de programe cu USB sau SD card pana la 512 p..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)