Meniu
Cos cumparaturi

Accesorii croit

Masina automata de spanuit si derulat stofa Caron Lion 100
Cere oferta
Masina de spanuit si derulat stofa Lion 100Disponibila cu capacitate de 100, 200 si 300 kg.Lion, o creatie matura a celor mai avansate cercetari, este masina de derulat stofa automat, care a revolutionat prin design si performanta sa, prin simplitatea comenzilor de catre operator, garantand in acela..
Masina de croit cu banda GLOBAL CA 900
Cere oferta
Caracteristici tehnice: -tensiune de lucru 380V -lungime banda 3860mm -dispozitiv de blocare a benzii in caz de rupere -dispozitiv de ascutire a benzii -prevazuta cu sistem de aer pt manevrarea usoara a materialului -valve speciale incluse in masa -motor cu suflanta -ajustare..
Masina de croit cu disc Dayang 100
Cere oferta
Caracteristici tehnice:- disc diametru 100 mm.- alimentare 220 V- sistem de ascutire cu piatra abraziva- inaltime maxima de taiere 25 mm..
Masina de croit vertical Dayang 8
Cere oferta
Caracteristici tehnice:- masina de croit vertical- alimentare 220V- inaltime taiere 8 inch- prevazuta cu dispozitiv de protectie pentru evitarea accidentelor...
Masina de croit vertical KM Junior 8
Cere oferta
Caracteristici tehnice:- marime cutit 8 inch- alimentare 220V- sistem automat de ascutire a lamei- capacitate max. de taiere 8’- prevazuta cu dispozitiv de protectie pentru evitarea accidentelor- putere 550 W- vibratii reduse - greutate redusa- masina de croit verticala- inaltime taiere 8 inchMasina..
Masina de dat semne KM
Cere oferta
Caracteristici tehnice:-cursa utila 16 cm.-lungime ac 235 mm.-putere motor 200 W-dotata cu 4 ace de grosimi diferite 1,5/2/2,5/3 mm..
Masina de spanuit si derulat stofa Caron PUMA DD
Cere oferta
Masina de spanuit automata Puma DD patentat de Caron Technology revolutioneaza sistemul de identificare a defectelor tesaturii.Masina avansata tehnologic bazata pe principiul „invatarii automate” este dotata cu o structura de sustinere in care sunt pozitionate instrumentele de perceptie optica, capa..
Masina de spanuit si derulat stofa semiautomata Caron Bolt
Cere oferta
Masina de spanuit si derulat stofa simpla si economica, propusa companiilor mici pentru spanuire manuala. Cu aceasta masina veti putea sa intindeti stofa  folosind doar un singur operator, imbunatatind calitatea masinii de spanuit si reducand costul. Se utilizeaza pentru a spanui tesatura rigid..
Masina de taiat cu disc cu acumulator
Cere oferta
Masina de taiat cu disc cu acumulator DC 10.8V 5.2Ah Li-Ion, lama octogonala 100mm si acumulator suplimentar inclus.Aceasta masina foloseste un motor electric modern cu acumulator, este capabila sa taie materiale moi, flexibile pana la o grosime de maxim 30 mm precum covoare, textile si alte materia..
Masina de taiat cu disc Rasor SW12
Cere oferta
Caracteristici tehnice:- masina de taiat materiale groase- grosime taiere max. 50 mm- viteza 550 r.p.m.- diametru lama 120 mm...
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)