Livrare in 7 zile Masina de brodat Juki Tajima Sai MDPS0801C QVP-SAI


Masinile de brodat JUKI TAJIMA SAI se potrivesc perfect pentru orice atelier casnic, piețe specializate pentru afaceri mici sau afaceri de broderie mobilă.
JUKI SAI poate coase cu o viteza de 800 de cusături pe minut, menținând viteza mare pe diferite lungimi ale cusăturii.
Cu JUKI SAI, este posibil să brodați modele în mai multe culori, cu câteva modificări de fir. Cu o structură care moștenește performanțele ridicate ale mașinilor industriale de brodat, liniile fine și zonele largi pot fi de asemenea brodate frumos.
Sistemul de poziționare cu laser vă permite să vă aliniați punctul de pornire și să vă urmăriți designul mai ușor
Detectează ruperea firului la oricare dintre cele 8 fire superioare sau inferioare în timpul funcționării. Aparatul se va opri automat atunci când este detectată ruperea firului.
Un cilindru subțire face posibilă brodarea pe obiecte mici ca sosete, mănuși și buzunare.
Becurile LED oferă o iluminare excepțională pentru un câmp de cusut de 12 ”x 8”.
Două tipuri de rame de broderie sunt incluse în pachet ca standard: dimensiuni complete și mici.
Software=Include Tajima Writer Plus, un software de digitalizare pentru Windows cu șabloane de design încorporate și capacitate ușoară de conectare a mașinii LAN.
Peste 200 de modele și 31 de fonturi preinstalate cu 1.000 de modele suplimentare de broderie de la Pulse.
Specificatii
ace=8
viteza coasere=800 rpm
Greutate =38 kg
bobina=L style
dimensiuni=22” W x 26” H x 23” D
display=touch screen 6" full color
format fisier=.dst, .tcf
suprafata de brodat= 200mm x 300mm (7.8 inch x 11.8 inch)
tensiune alimentare =220-240 V

Caracteristici tehnice
Tip produsMasina brodat, Masina brodat casnica
Greutate (kg)37
Putere (W)100
Tensiune lucru220 V
Viteza (impunsaturi/min)800
Tip panou comandaDigital
Grosime maxima material (mm)10
Tip aplicatieBrodare
Picioruse de coasere inclusePiciorus pentru brodare universal

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Juki cel mai cunosut brand de masini casnice si industriale. Tehnologie, inovatie, utilitate, creativitate si liber la imaginatie.

 

Cu mașinile de cusut casnice JUKI, toată lumea se poate bucura să-și creeze propriile creații. Diversitatea de modele și caracteristicile lor unice vă vor permite să creați tot ce doriți, doar să vă eliberați imaginația. Bine ați venit în familia JUKI!

 

Mașina de cusut casnica Juki vă va permite să realizati produse frumoase, create de imaginația voastră. În opinia noastră, cusutul este o abilitate de viață, nu este doar un hobby, ci o ocupație creativă care va adăuga valoare vieții oricărei familii. Simplitatea proiectărilor și tutorialelor noastre, oferite pentru fiecare mașină vă va permite să începeți să coaseți imediat, indiferent de nivelul dvs. de experiență. Indiferent dacă este matlasat, brodat sau cusut, repararea sau crearea a ceva original, o mașină Juki vă va permite să vă realizați viziunea.

 

Juki este lider mondial în fabricarea de mașini de cusut casnice și industriale. Juki produce mașini de cusut casnice de peste 80 de ani, in acest timp a investit in competenta de a face mașini eficiente și de încredere. Produsele japoneze proiectate, sunt renumite pentru tehnologia lor inovatoare și calitatea superioară. Mașinile noastre de cusut sunt folosite în întreaga lume de oameni care doresc fiabilitate, simplitate si ușurința pe care o ofera brandul JUKI.

 

De-a lungul anilor, în paralel cu tehnologiile avansate, Juki a reușit să profite de tehnologia sa industrială și să o adopte pentru piața de mașini de cusut casnice. În 1954 Juki a produs primul sistem de preluare a acului rotalix pentru piața de cusut casnică, în 1978 a creat pentru prima data, taierea automată a firului și tehnologia automată de introducerea a atei in ac, disponibile pentru uz casnic, iar în 1985 Juki a dezvoltat primul sistem de tensiune a atei automat pentru mașinile de uz casnic. În 1976, primele aparate de cusut si surfilat Juki au fost fabricate cu ajutorul tehnologiei industriale MO-100. Atunci când au fost lansate pe piața mondială, aceste mașini au fost considerate o descoperire majoră în capacitățile de cusut casnice și au devenit renumite.

 

Juki, lider în domeniul cusutului la domiciliu, la nivel global, face ca mașinile să fie fabricate la cel mai înalt standard posibil și poți avea încredere in peformanta a acestor masini, in timp.

Masina de brodat Juki Tajima Sai MDPS0801C QVP-SAI

  • Producător: Juki
  • Cod Produs: MDPS0801C
  • Disponibilitate: Livrare in 7 zile

Etichete: masina brodat, Juki Tajima Sai, masina brodat cu 1 cap, masina brodat casnica